Åben Gård

Overvejer du at søge ind på Studentergården, opfordrer vi dig til at deltage i vores introduktionsarrangement på Studentergården, Åben Gård. Det finder normalt sted på Studentergården, Tagensvej 15, 2200 N.

Datoen for næste arrangement er den 15. september 2021 klokken 20:00. Nuværende beboere vil vise rundt, fortælle om livet på Studentergården og besvare spørgsmål. Det er en super fin mulighed for at få et indblik i hvordan det er at leve på Studentergården. Du bedes venligst tilmelde dig på email til older@studentergaarden.dk, tilmelding er dog først mulig 2 uger før selve Åben Gård arrangementet.

Fremleje

Ønsker du at søge et værelse at fremleje på Studentergården, skal du sende en mail til info@studentergaarden.dk. Der er ved fremleje på over 3 måneder fortrinsret for folk, der allerede er optaget på Studentergården, men som står på venteliste for at få et værelse. Står du på ventelisten, er der en god ide at gøre opmærksom på det i emnet på din mail – så er du nemmere få øje på blandt de mange henvendelser vi får. Står du ikke på ventelisten, er det desværre ikke særlig sandsynligt, at du vil få positivt svar, så søg også andre steder. Vi får ca. 10 gange flere forespørgsler om fremleje end der er beboere, der vil fremleje deres værelse.